Akce na dopravu s PPL. Výdejní místa jen za 25 Kč. Na adresu za 45 Kč. Pouze do konce měsíce.

Cestování se psem

Rady pro bezpečné cestování s vaším psem

Cestování s vaším psem může být skvělý způsob, jak strávit čas a tvořit vzpomínky. Ať už plánujete dlouhý výlet nebo krátký výlet na den, je důležité vzít v úvahu bezpečnost vašeho psa. Následujte tyto tipy a rady, abyste zajistili, že cestování s vaším psem bude bezpečné a pohodlné pro všechny.


  1. Zabezpečení na cestách: Stejně jako lidé, i psi by měli být na cestách zabezpečeni. Existují speciální bezpečnostní pásy pro psy nebo přepravky, které mohou pomoci chránit vašeho psa v případě nehody.

  2. Pravidelné přestávky: Psi, stejně jako lidé, potřebují pravidelné přestávky na cestách. Umožněte vašemu psovi vykonat potřebu, protáhnout si nohy a odpočinout si.

  3. Voda a jídlo: Ujistěte se, že máte dostatek vody a jídla pro vašeho psa na cestách. Měli byste mít také misku, ze které může váš pes pít.

  4. Léky a zdravotní potřeby: Pokud váš pes užívá nějaké léky, ujistěte se, že je s sebou máte. Také je dobré mít základní zdravotní potřeby, jako jsou obvazy a pinzeta, pro případ, že by se váš pes zranil.

  5. Pohodlí: Cestování může být pro některé psy stresující. Ujistěte se, že má váš pes pohodlné místo, kde může ležet a odpočívat. Také můžete vzít s sebou oblíbenou hračku nebo deku, aby se váš pes cítil více jako doma.

 

Naše stránky nabízí široký výběr kvalitních vodítek, obojků a doplňků pro venčení.

 Přepínací vodítka

Klasická vodítka

Stopovací vodítka

Obojky

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.