Akce na dopravu s PPL. Výdejní místa jen za 25 Kč. Na adresu za 45 Kč. Pouze do konce měsíce.

Základních šest věcí výbavy pro nového psa

Základních šest věcí výbavy pro nového psa

Bez ohledu na to, zda jste novým majitelem psa nebo zkušeným chovatelem, existují základní potřeby, které by měl mít každý pes.

 

  1. Kvalitní krmení: Správná výživa je základem zdraví vašeho psa. Důkladně zkoumejte dostupné možnosti a vyberte krmivo, které nejlépe vyhovuje věku, plemeni a zdravotnímu stavu vašeho psa.

  2. Vodní a krmná miska: Váš pes potřebuje místo, kde bude moci jíst a pít. Misky by měly být čisté a stabilní, aby se při jídle nepřevrhly.

  3. Pelíšek a přikrývky: Psi potřebují vlastní prostor, kde se mohou cítit v bezpečí a kde se mohou odpočívat. Pelíšek by měl být pohodlný a dostatečně velký pro vašeho psa. Přikrývky mohou poskytnout další teplo a pohodlí.

  4. Hračky: Hračky jsou nezbytné pro duševní a fyzickou stimulaci vašeho psa. Existuje mnoho druhů hraček, včetně žvýkacích hraček, interaktivních hraček a hraček pro aportování, takže si můžete vybrat ty, které nejlépe vyhovují preferencím vašeho psa.

  5. Postroj/ obojek a vodítko: Bez ohledu na to, zda je váš pes nejvíce aktivní v parku nebo se raději prochází po okolí, budete potřebovat vodítko a postroj nebo obojek pro bezpečné a kontrolované procházky.

  6. Pamlsky pro trénink: Pamlsky jsou skvělým nástrojem pro výcvik psů a posilování pozitivního chování. Když se váš pes chová správně nebo úspěšně provede nějaký příkaz, odměna v podobě pamlsku mu pomůže spojit toto chování s pozitivní zkušeností. Při výběru pamlsků se snažte vybírat ty, které jsou zdravé a nízkokalorické. Mnoho pamlsků na trhu je navrženo tak, aby bylo možné je snadno rozdělit na menší kousky, což je ideální pro tréninkové sezení.

    Pamlsky by měly být používány jako doplněk k běžné stravě vašeho psa, nikoli jako hlavní zdroj výživy. Je důležité pamatovat na to, že pamlsky přidávají další kalorie k dennímu příjmu vašeho psa, takže by měly být podávány s mírou.

Naše stránky nabízí široký výběr kvalitních vodítek, obojků a doplňků pro venčení.

 Přepínací vodítka

Klasická vodítka

Stopovací vodítka

Obojky


Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.