Akce na dopravu s PPL. Výdejní místa jen za 25 Kč. Na adresu za 45 Kč. Pouze do konce měsíce.

Jak pracovat se štěnětem?

Jak úspěšně socializovat vaše štěně

Socializace je klíčovou součástí vývoje každého štěněte. Socializovaní psi jsou obecně šťastnější, sebevědomější a méně agresivní. Zde jsou některé tipy a triky, jak úspěšně socializovat vaše štěně.

  1. Začněte co nejdříve: Ideální doba pro socializaci psa je mezi 8. a 16. týdnem věku. Během této doby jsou štěňata nejvíce otevřená novým zkušenostem a situacím.

  2. Seznamte je s různými lidmi a psy: Je důležité, aby štěně potkalo co nejvíce různých lidí a psů. To zahrnuje lidi různých věků, velikostí a vzhledu, stejně jako psy různých plemen a velikostí.

  3. Navštivte různá místa: Vezměte své štěně na různá místa, jako jsou parky, veterinární kliniky, školy pro psy a obchody pro domácí mazlíčky. To mu pomůže zvyknout si na různé prostředí a zvuky.

  4. Použijte pozitivní posílení: Když se váš pes chová dobře nebo reaguje pozitivně na novou situaci, odměňte ho pamlskem nebo chválou. To posílí jeho pozitivní asociaci s těmito novými zkušenostmi.

  5. Buďte trpěliví a pozitivní: Některá štěňata mohou být více opatrná než jiná. Nikdy nenuťte své štěně do situace, která je pro něj příliš stresující. Být trpělivý a pozitivní pomůže vašemu štěněti cítit se bezpečně a pohodlně.

Socializace je nezbytná pro výchovu zdravého a šťastného psa. Pamatujte, že každé štěně je jedinečné a může potřebovat různé množství času a praxe, než se cítí pohodlně v nových situacích. S trpělivostí a praxí, vaše štěně může vyrůst do sebejistého a spokojeného dospělého psa.

 

Naše stránky nabízí široký výběr kvalitních vodítek, obojků a doplňků pro venčení.

 Přepínací vodítka

Klasická vodítka

Stopovací vodítka

Obojky

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.