Akce na dopravné pokračuje po celý květen. Balík na adresu přes balíkovnu pouze za 30 Kč. Jedná se o akci balíkovny.

Jak pracovat se štěnětem?

Jak úspěšně socializovat vaše štěně

Socializace je klíčovou součástí vývoje každého štěněte. Socializovaní psi jsou obecně šťastnější, sebevědomější a méně agresivní. Zde jsou některé tipy a triky, jak úspěšně socializovat vaše štěně.

  1. Začněte co nejdříve: Ideální doba pro socializaci psa je mezi 8. a 16. týdnem věku. Během této doby jsou štěňata nejvíce otevřená novým zkušenostem a situacím.

  2. Seznamte je s různými lidmi a psy: Je důležité, aby štěně potkalo co nejvíce různých lidí a psů. To zahrnuje lidi různých věků, velikostí a vzhledu, stejně jako psy různých plemen a velikostí.

  3. Navštivte různá místa: Vezměte své štěně na různá místa, jako jsou parky, veterinární kliniky, školy pro psy a obchody pro domácí mazlíčky. To mu pomůže zvyknout si na různé prostředí a zvuky.

  4. Použijte pozitivní posílení: Když se váš pes chová dobře nebo reaguje pozitivně na novou situaci, odměňte ho pamlskem nebo chválou. To posílí jeho pozitivní asociaci s těmito novými zkušenostmi.

  5. Buďte trpěliví a pozitivní: Některá štěňata mohou být více opatrná než jiná. Nikdy nenuťte své štěně do situace, která je pro něj příliš stresující. Být trpělivý a pozitivní pomůže vašemu štěněti cítit se bezpečně a pohodlně.

Socializace je nezbytná pro výchovu zdravého a šťastného psa. Pamatujte, že každé štěně je jedinečné a může potřebovat různé množství času a praxe, než se cítí pohodlně v nových situacích. S trpělivostí a praxí, vaše štěně může vyrůst do sebejistého a spokojeného dospělého psa.

 

Naše stránky nabízí široký výběr kvalitních vodítek, obojků a doplňků pro venčení.

 Přepínací vodítka

Klasická vodítka

Stopovací vodítka

Obojky

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.