Akce na dopravu s PPL. Výdejní místa jen za 25 Kč. Na adresu za 45 Kč. Pouze do konce měsíce.

Měření obvodu hlavy a krku pro výběr obojku

Měření obvodu hlavy a krku pro výběr obojku

Měření obvodu hlavy a krku pro správný výběr obojku pro vašeho chlupáče je klíčové pro zajištění pohodlí a bezpečnosti. Správně naměřené rozměry zajistí, že obojek bude správně sedět a nebude psa tlačit nebo způsobovat nepohodlí. Zde je podrobný návod, jak správně změřit obvod hlavy a krku vašeho psa:

Měření obvodu hlavy (pro stahovací obojky):

  1. Použijte měřicí pásku nebo měřidlo a opatrně obtočte kolem hlavy psa v nejširším bodě, který se nachází mezi čelistí a ušima.

  2. Ujistěte se, že měříte pevně, ale ne příliš těsně. Měřicí páska by měla být pohodlně přiléhající, aniž by škrtila nebo tlačila na psa.

  3. Zaznamenejte naměřenou délku obvodu hlavy. Zaokrouhlete tuto hodnotu na nejbližší celé číslo nahoru.

  4. Tato hodnota bude délka obojku, který budete vybírat při objednávce.

Měření obvodu krku (pro obojky na míru):

  1. Použijte měřicí pásku nebo měřidlo a opatrně obtočte kolem krku psa tam, kde by měl být umístěn obojek.

  2. Ujistěte se, že měříte pevně, ale ne příliš těsně. Měřicí páska by měla být dostatečně volná, aby se do ní vešly dva prsty mezi pásku a krk psa.

  3. Zaznamenejte naměřenou délku obvodu krku. Zaokrouhlete tuto hodnotu na nejbližší celé číslo nahoru.

  4. Tato hodnota bude délka obojku, který budete vybírat při objednávce.

Správné změření obvodu hlavy a krku vašeho psa je klíčové pro výběr obojku, který bude pohodlně sedět a zároveň poskytne potřebnou kontrolu a bezpečnost. Pamatujte, že v případě jakýchkoli pochybností nebo nejasností je vždy nejlepší konzultovat s odborníkem nebo se poradit se zkušeným prodavačem obojků pro psy.

 

Naše stránky nabízí široký výběr kvalitních vodítek, obojků a doplňků pro venčení, které vám pomohou zajistit bezpečnost a pohodlí vašeho chlupatého kamaráda. Chcete-li správně vést svého psa na procházce, doporučujeme zvolit vodítko s pohodlným držadlem a nastavitelnou délkou. To umožní dostatek volnosti při procházce, zatímco vy si usnadníte kontrolu.

Dejte svému parťákovy procházky, které si zaslouží!

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.