Akce na dopravu s PPL. Výdejní místa jen za 25 Kč. Na adresu za 45 Kč. Pouze do konce měsíce.

Poutkové vodítko alias couračka pro psy: Význam a využití

Poutkové vodítko alias couračka pro psy: Význam a využití

Známé také jako couračka, je praktický nástroj pro pohodlné a bezpečné vedení psa na procházkách. Jeho jednoduchý design a pevný úchyt poskytují majitelům kontrolu a zároveň psům určitou volnost pohybu. Poutkové vodítko je vhodné pro různé aktivity a je oblíbenou volbou majitelů psů, kteří chtějí zajistit bezpečnost a pohodlí pro svého čtyřnohého přítele.

 

Využití poutkového vodítka:

  • Procházky a cvičení: Ideální pro procházky a cvičení s psem. Poskytuje bezpečnost a kontrolu, což je zvláště důležité při procházkách v rušných oblastech nebo v blízkosti provozu.

     

  • Trénink a socializace: Může být užitečné při tréninku a socializaci psa. Pomáhá majiteli udržovat pevnou kontrolu nad psem a zároveň poskytuje psu určitou volnost pohybu a prozkoumávání okolí.

  • Sporty se psem: Bývá využito i při různých sportovních aktivitách se psem, jako je agility nebo canicross. Zajišťuje pevný úchyt a umožňuje efektivní spolupráci mezi psem a majitelem.

  • Aktivity ve volné přírodě: Pokud se chystáte na výlety do přírody nebo do hor, poutkové vodítko je skvělou volbou. Poskytuje bezpečnost a kontrolu nad psem i v neznámém prostředí.

 

Typy materiálu pro výrobu:

 

  • Nylon: Velmi populární díky své pevnosti, odolnosti a odolnosti vůči vlhkosti. Snadno udržovatelná a často mají nastavitelné délky, což umožňuje přizpůsobení velikosti psa.

  • Pletené lano: Další oblíbená volba. Pletené lano je odolné a zároveň pružné, což umožňuje pohodlné nošení pro majitele a psa. Lano také často nabízí odolnost proti trhání a je vhodné pro psy s větší silou tahání.

  • Kožená: Poutková vodítka vyrobená z pravé kůže jsou známá pro svou přirozenou estetiku a trvanlivost. Často se vyrábějí z vysoce kvalitního hovězího nebo jiného druhu kůže. Mají elegantní vzhled a stárnou do krásné patiny.

  • Paracord: Lehký, ale extrémně silný materiál, který se často používá při výrobě outdoorového vybavení. Jsou odolná, snadno se čistí a mohou poskytovat další užitečné funkce, jako například rozložení na nouzový provaz.

Naše stránky nabízí široký výběr kvalitních vodítek, obojků a doplňků pro venčení.

 Přepínací vodítka

Klasická vodítka

Stopovací vodítka

Obojky

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.