Akce na dopravu s PPL. Výdejní místa jen za 25 Kč. Na adresu za 45 Kč. Pouze do konce měsíce.

Vodítka a obojky na JDEME VENČIT.cz a jak si vybrat

Vodítka a obojky na JDEME VENČIT.cz a jak si vybrat

Správný výběr vodítka a obojku pro vašeho psa je klíčový pro zajištění bezpečnosti, pohodlí a spokojenosti vašeho čtyřnohého přítele. Existuje mnoho různých typů vodítek a obojků na trhu, které nabízejí různé vlastnosti a funkce. V tomto článku se podíváme na některé z nejpopulárnějších typů vodítek a obojků a poskytneme vám návody na výběr správného modelu pro vašeho psa.

Vodítka, která nabízíme:

  1. Přepínací vodítka: Přepínací vodítka jsou skvělou volbou pro majitele více psů nebo pro ty, kteří hledají všestranně použitelné vodítko. Tyto vodítka mají nastavitelnou délku, což vám umožní regulovat vzdálenost mezi vámi a psem podle situace. Ideální pro různě velké psy nebo pro situace, kdy chcete svého psa pustit volně, ale přitom ho mít pod kontrolou.

  2. Klasická vodítka: Klasická vodítka jsou jednoduchá, pevná a spolehlivá. Jsou vyrobená z odolných materiálů, jako je polypropylenové lano nebo nylon, a mají klasickou karabinu pro připevnění k obojku. Jsou ideální pro každodenní procházky se psem a poskytují dostatečnou pevnost a kontrolu.

  3. Stopovací vodítka: Stopovací vodítka jsou určena zejména pro trénink a procvičování přivolání psa. Mají delší délku než klasická vodítka a umožňují psu větší volnost pohybu, zatímco majitel má stále možnost ho zastavit a přivolat zpět. Tyto vodítka jsou užitečná při tréninku na volném prostranství a při psích sportech.

  4. Poutková vodítka: Poutková vodítka, také známá jako couračky, jsou navržena pro snadné vedení psa u nohy. Mají kratší délku a pevný obruč, který se připevňuje kolem vašeho zápěstí. Tato vodítka vám umožňují udržovat pevnou kontrolu nad psem a zároveň si uvolnit ruce.

Pokud jde o obojky, existuje několik důležitých variant:

  1. Stahovací obojky: Stahovací obojky umožňují nastavit velikost obojku podle obvodu krku psa. Jsou vyrobené z různých materiálů, včetně paracordu a kůže. Tyto obojky jsou ideální pro psy s proměnlivou velikostí krku, jako jsou štěňata nebo psy s náchylností k útěkům.

  2. Obojky na míru: Obojky na míru jsou speciálně vyrobené podle obvodu krku vašeho psa. Tyto obojky poskytují perfektní pasformu a pohodlí pro vašeho psa. Mohou být vyrobené z různých materiálů, jako je paracord, kůže nebo nylon.

  3. Nastavitelné obojky: Nastavitelné obojky mají možnost nastavení velikosti obojku pomocí různých dírek nebo popruhů. Jsou vhodné pro psy s postupně se měnícím obvodem krku, například štěňata nebo psy ve fázi růstu.

Při výběru správného vodítka a obojku pro svého psa je důležité vzít v úvahu jeho velikost, potřeby, temperament a individuální preference. Ujistěte se, že vodítko nebo obojek je dostatečně pevný, pohodlný a bezpečný pro vašeho psa. Nakupujte v našem eshopu JDEMEVENČIT.cz a vyberte si z široké nabídky vodítek a obojků pro vašeho věrného společníka!

Naše stránky nabízí široký výběr kvalitních vodítek, obojků a doplňků pro venčení.

 Přepínací vodítka

Klasická vodítka

Stopovací vodítka

Obojky

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.