Akce na dopravné pokračuje po celý květen. Balík na adresu přes balíkovnu pouze za 30 Kč. Jedná se o akci balíkovny.

Jaké plemeno psa je nejlepší do bytu?

Jaké plemeno psa je nejlepší do bytu?

Život v bytě není pro každého psa. Některá plemena vyžadují více prostoru a fyzické aktivity, než je možné nabídnout v bytovém prostředí. Ale nezoufejte, existují plemena psů, která jsou ideální pro život v bytě.

 

1. Francouzský buldoček

Francouzští buldočci jsou menší psi s velkými osobnostmi. Jsou klidní, mazliví a dobře se přizpůsobují životu v bytě. Jejich potřeba pohybu není tak vysoká jako u jiných plemen, což z nich dělá skvělého společníka pro ty, kteří nemají tolik času na dlouhé procházky.
Tito malí společníci mají krátkou srst, velké uši a okrouhlé oči, což jim dodává nezaměnitelný vzhled. Jsou veselí, hraví a plní energie, což je dělá skvělými společníky pro rodiny i jednotlivce. Jejich oddanost a náklonnost ke svým majitelům je neuvěřitelná. Je však třeba dávat pozor na extrémní teploty, protože mají problémy s termoregulací kvůli svému krátkému nosu. Pokud hledáte společníka, který vás potěší svým vzhledem i osobností, francouzský buldoček by mohl být tou pravou volbou.



2. Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles Spaniel je malý, přátelský pes, který je velmi společenský a dobře vychází s lidmi i s jinými zvířaty. Mají klidnou povahu a jsou šťastní, když mohou trávit čas se svými majiteli, což je činí ideálním plemenem pro život v bytě.
Je královským plemenem, které okouzluje svým krásným vzhledem a neuvěřitelnou láskyplností. S původem sahajícím až do anglického královského dvora, tento pes má jedinečný šarm, kterým očaruje každého.S dlouhou a hebkou srstí, pernatýma ušima a výraznýma očima zaujme Cavalier King Charles Spaniel hned na první pohled. Jeho zlaté srdce ho činí nejen krásným, ale také oddaným společníkem, který je připraven potěšit a být nablízku svým majitelům.



3. Pomeranian

Pomeranian, známý jako "Pom," je malý pes s velkým šarmem. Jeho bohatá srst a hravá povaha jsou nepřehlédnutelné. Tito inteligentní společníci jsou veselí a plní energie, ideální pro aktivní rodiny. Pocházejí z oblasti Pomeranie v severní Evropě a byli historicky oblíbení u šlechty. Jsou živí, inteligentní a dobře se přizpůsobují různým životním podmínkám. I když potřebují určitý stupeň aktivity.

4. Shih Tzu

Skvělé plemeno pro bytový život. Jsou klidní, přátelští a mazliví. Pokud hledáte psa, který spojuje krásu s laskavostí, Shih Tzu je tím pravým plemenem. Jeho krásná dlouhá srst, která padá do očí a vytváří elegantní "vousy," je jedním z jeho nejvýraznějších rysů. S krátkým nosem a výraznýma očima získává tento pes srdce mnoha lidí.
Rádi se zapojují do rodinného života a jsou skvělými parťáky pro lidi všech věkových kategorií.


5. Bostonský teriér

Bostonský teriér je ztělesněním energie a veselí v jednom malém těle. Má krátkou lesklou srst, velké uši a jeho obličejem okouzlí každého na první pohled.
Jsou oblíbení pro svou veselou povahu a odvahu, která je pro jejich malou postavu obdivuhodná.
Velmi oddaný svým majitelům. Jsou známí svou věrností a rádi se zapojují do rodinného života. Jsou přátelští k dětem a dalším zvířatům, což z nich činí skvělého společníka pro všechny. Rychle se přizpůsobují životu v městských bytech.

6. Mops

S jejich krátkým čumáčkem, zářivýma očima a záhyby v obličeji mají nezaměnitelný vzhled, který okouzluje mnoho lidí.
Jednou z výrazných vlastností mopsů je jejich veselý a hravý temperament. Jsou plní energie a neuvěřitelně oddaní svým majitelům. Kromě své radosti ze hry jsou také velmi přátelští k ostatním lidem a zvířatům, což z nich činí výborné společníky pro všechny.
Jejich potřeba fyzické aktivity není příliš vysoká, takže jsou skvělými společníky pro ty, kdo žijí v menších prostorech.

7. Čivava

Čivava je nejmenší plemenem psa na světě a perfektně se hodí do malých bytů. Ačkoliv mohou být někdy trochu tvrdohlavé, jsou to velmi loajální a oddaní psi, kteří se rychle stávají součástí rodiny.
Tito malí parťáci mají několik druhů srsti a mnoho barevných variací, ale všichni mají společné to, že jsou nesmírně fotogeničtí. Čivava si udržuje svůj mladistvý vzhled po celý život a jejich jiskřivé oči vás nadchnou.
Jsou veselí, hraví a plní energie, což je dělá ideálními společníky pro rodiny i jednotlivce.

8. Jezevčík

Jezevčíci jsou malí, ale energičtí psi, kteří se dobře přizpůsobují bytovému životu. I přes svou malou velikost mají jezevčíci vysokou energii a potřebují pravidelné procházky, ale pokud jim poskytnete dostatek cvičení, budou skvělými společníky pro život v bytě.
Mají několik variant srsti a mnoho barevných odstínů, což dává každému jezevčíkovi unikátní vzhled. Jejich expresivní oči a výrazný obličej z nich činí skvělé modely na fotografiích.
Jezevčíci byli původně chováni k lovu. Jsou také velmi oddaní svým majitelům a jsou věrnými společníky.

 

Naše stránky nabízí široký výběr kvalitních vodítek, obojků a doplňků pro venčení.

 Přepínací vodítka

Klasická vodítka

Stopovací vodítka

Obojky

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.