Akce na dopravné pokračuje po celý květen. Balík na adresu přes balíkovnu pouze za 30 Kč. Jedná se o akci balíkovny.

Ústní hygiena psa - dentální hygiena

Ústní hygiena psa - dentální hygiena

Ústní hygiena je důležitou součástí péče o zdraví vašeho psa. Zdravé zuby a dásně nejen zlepšují jeho celkovou pohodu, ale také mohou zabránit závažným zdravotním problémům.

1. Pravidelné kontroly u veterináře: Pravidelné návštěvy veterináře jsou klíčem k udržení zdraví zubů a dásní vašeho psa. Veterinář může provádět odbourávání zubního kamene a vyhodnocovat stav zubů a ústní dutiny.

2. Správná strava: Kvalitní strava má vliv na celkové zdraví zubů. Zvažte granule nebo potraviny, které jsou navrženy tak, aby podporovaly zdravé dásně a zuby. Žvýkací granule nebo hračky mohou také pomoci odstraňovat zubní plak.

3. Hračky pro čištění zubů: Speciální hračky na čištění zubů jsou skvělým způsobem, jak přirozeně udržovat zuby čisté. Hračky z pryže nebo silikonu mohou pomáhat při odstranění zubního plaku při žvýkání.

4. Čištění zubů: Podobně jako u lidí, i u psů může být vhodné čistit zuby. Existují speciální zubní kartáčky a pasty určené pro psy. Naučte svého psa, aby byl zvyklý na tento proces postupně a s trpělivostí již od štěňátka.

5. Kontrola zubního kamene: Zubní kámen může být vážným problémem. Pokud zjistíte, že vašemu psovi vzniká zubní kámen, konzultujte to s veterinářem. Mohou být nezbytné profesionální čištění a odstranění kamenů.

6. Vyhněte se nebezpečným předmětům: Zabraňte svému psovi v žvýkání tvrdých předmětů, které by mohly způsobit poškození zubů nebo dásní. To může zahrnovat kosti, kameny, větve nebo velmi tvrdé hračky.

7. Pozor na příznaky: Buďte pozorní na příznaky zubních problémů, jako jsou špatný dech, nadměrné slinění, krvácející dásně nebo změny v chování při krmení. Tyto příznaky by měly být brány vážně a konzultovány s veterinářem.

Péče o zuby a ústní hygienu vašeho psa je zásadní pro jeho celkové zdraví a pohodu. Pravidelné návštěvy veterináře, správná strava, čištění zubů a vhodné hračky mohou přispět k udržení zubů vašeho psa v dobrém stavu. Sledujte příznaky a neváhejte konzultovat s profesionály, pokud máte jakékoli obavy o zdraví ústní dutiny svého psa. Zdraví jeho zubů je

Naše stránky nabízí široký výběr kvalitních vodítek, obojků a doplňků pro venčení.

 Přepínací vodítka

Klasická vodítka

Stopovací vodítka

Obojky

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.