Akce na dopravu s PPL. Výdejní místa jen za 25 Kč. Na adresu za 45 Kč. Pouze do konce měsíce.

Jaké plemeno psa je nejlepší na zahradu?

Jaké plemeno psa je nejlepší na zahradu?

Rozhodnutí mít psa jako hlídače a nechat ho venku v zimním období vyžaduje pečlivé zvážení a zajištění potřebné péče pro zvíře. Níže najdeme pár plemen, která jsou schopná snášet zimní období.

 

  1. Německý ovčák:

    Univerzální plemeno s chytrou myslí a silným charakterem. Jeho schopnost učit se rychle a věrnost k majiteli ho činí vynikajícím pracovním psem i rodinným společníkem. Je známý svým elegantním vzhledem, krásnou srstí a charakteristickou černou maskou na obličeji. Tito psi jsou skvělými ochránci a mají v sobě přirozený instinkt k ochraně rodiny a majetku, což je jeden z důvodů, proč jsou oblíbeným plemenem pro ochranu domova.




  2. Aljašský malamut:

    Má původ v Aljašce a je známý svou impozantní silou a historií jako tahoun na saních. To je obří pes s krásnou dvojitou srstí a silným tělem. Je věrný rodině a oddaný společník, ideální pro lidi, kteří si cení tradičních hodnot a aktivního životního stylu.





  3. Sibiřský husky

    Zaujme svou krásnou srstí a energickým temperamentem. Toto plemeno bylo původně šlechtěno pro práci v drsném sibiřském klimatu a jako tahoun na saních. Husky jsou přátelští a mají rádi lidi, což je dělá skvělými společníky pro rodiny, které mají energický životní styl.




     

  4. Bernský salašnický pes:

    Impozantní pes s výraznými kožešinovými znaky a dobrosrdečnou povahou. Tito psi jsou velcí a silní, ale také klidní a přátelští, což z nich činí ideálními společníky pro rodiny s dětmi. Mají rádi rodinný život a jsou ochotní dělat vše pro své milované.




  5. Pyrenejský horský pes:

    Odvážný strážce s nádhernou bílou srstí a nebojácným charakterem. Tito psi jsou známí svou schopností chránit svou rodinu a území. Jsou velmi oddaní a mají klidnou povahu, což je skvělé pro lidi, kteří hledají spolehlivého strážce a oddaného společníka.




  6. Novofundlandský pes:

    Obří pes, který je skvělý ve vodě. Má silné tlapky a zálibu ve vodních aktivitách. Tito psi jsou laskaví a trpěliví, což je ideální pro rodiny s dětmi. Mají také výbornou ochranářskou povahu a jsou schopni chránit svou rodinu, pokud je to třeba.




  7. Samojed:

    Krásný pes s bílou srstí a veselou povahou. Jsou přátelští a radostní, což je skvělé pro aktivní rodiny a lidi, kteří si chtějí užívat radostí ze života se svým psem. Samojedové jsou také velmi oddaní svým majitelům a rychle se stávají nedílnou součástí rodiny.




  8. Bernardýn:

    Obří plemeno se silným tělem a nezlomnou oddaností svým majitelům. Tito psi jsou klidní a trpěliví, což je skvělé pro rodiny a lidi, kteří si cení věrného a poklidného společníka. Jsou také známí svou schopností zachraňovat lidi v horských podmínkách, což z nich dělá hrdiny v kritických situacích.

Je však důležité mít na paměti, že i psi těchto plemen potřebují pozornost, péči a socializaci. Nesmíme zapomínat na jejich potřeby na společnost a aktivitu, a také zajištění vhodného úkrytu, který je odolný proti větru a chladu. Mít psa venku v zimě vyžaduje extra péči, jako je zajištění dostatečného tepla, vody a ochrany proti extrémním teplotám. Není to rozhodnutí, které by mělo být učiněno lehkomyslně, a vyžaduje důkladné plánování a péči.

Naše stránky nabízí široký výběr kvalitních vodítek, obojků a doplňků pro venčení.

 Přepínací vodítka

Klasická vodítka

Stopovací vodítka

Obojky

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.