Akce na dopravné pokračuje po celý květen. Balík na adresu přes balíkovnu pouze za 30 Kč. Jedná se o akci balíkovny.

Jak zvládnout první návštěvu u veterináře se svým novým psem

Jak zvládnout první návštěvu u veterináře se svým novým psem

Ať už jste si pořídili štěně nebo dospělého psa, první návštěva u veterináře je důležitým krokem k zajištění jeho zdraví a pohody. Zde je několik tipů, jak zvládnout tuto první návštěvu.

  1. Připravte se: Před návštěvou u veterináře si připravte všechny dostupné informace o svém novém mazlíčkovi, včetně jeho zdravotní historie, stáří, plemene a jakékoliv problémy, kterých jste si všimli.

  2. Vezměte s sebou vhodné vybavení: Měli byste mít vhodné přepravky, obojky nebo postroje a vodítka, abyste mohli svého psa bezpečně a pohodlně přepravit.

  3. Buďte klidní a uvolnění: Psi jsou velmi citliví na emoce lidí kolem sebe, takže pokud jste nervózní, mohou to cítit. Snažte se být klidní a uvolnění, abyste pomohli svému psovi cítit se bezpečně.

  4. Odměňujte svého psa: Mějte při ruce pamlsky, aby jste mohli svého psa odměnit za jeho chování. To může pomoci vytvořit pozitivní asociaci s návštěvou u veterináře.

  5. Ptejte se: První návštěva u veterináře je skvělá příležitost položit všechny otázky, které můžete mít o péči o svého psa. Můžete se ptát na vše od stravovacích návyků po správnou péči o zuby.

Pamatujte, že první návštěva u veterináře je důležitá pro nastavení zdraví a štěstí vašeho psa na celý jeho život. Buďte připraveni, buďte pozitivní a využijte tuto příležitost k tomu, abyste se naučili, jak se o svého nového kamaráda co nejlépe postarat.

Naše stránky nabízí široký výběr kvalitních vodítek, obojků a doplňků pro venčení.

 Přepínací vodítka

Klasická vodítka

Stopovací vodítka

Obojky

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.