Akce na dopravu s PPL. Výdejní místa jen za 25 Kč. Na adresu za 45 Kč. Pouze do konce měsíce.

Jak správně připravit domácnost na příchod nového psa

Jak správně připravit domácnost na příchod nového psa

Příchod nového psa do domácnosti je vzrušující událost. Ať už se jedná o štěně nebo dospělého psa, příprava domácnosti předem může pomoci zajistit hladký přechod pro všechny. Zde je několik tipů, jak se na příchod nového psa správně připravit.

  1. Zásobte se potřebami: Před příchodem psa se ujistěte, že máte všechny základní potřeby, jako je pelíšek, miska na jídlo a vodu, hračky, obojek a vodítko, a dostatek krmiva.

  2. Zabezpečte domácnost: Psi, zejména štěňata, mohou být velmi zvědaví. Zajistěte, že všechny nebezpečné předměty, jako jsou chemikálie nebo drobné předměty, které by mohly být polknuty, jsou mimo dosah.

  3. Vytvořte rutinu: Psi jsou bytosti návykové a ocení jasnou rutinu. Před příchodem psa vymyslete plán pro krmení, venčení a hru.

  4. Nastavte pravidla: Je důležité se předem dohodnout na pravidlech pro psa. Například, bude smět na gauč? Kde bude spát? Jaké budou pravidla pro jídlo?

  5. Plán na první dny: První dny s novým psem mohou být náročné. Mějte plán, kdo se bude o psa starat, kdy bude venčen a jak budete řešit případné problémy.

Příprava na příchod nového psa může být náročná, ale je to také vzrušující doba plná očekávání. S těmito tipy se vaše domácnost může stát příjemným a bezpečným domovem pro vašeho nového čtyřnohého člena rodiny.

 

Naše stránky nabízí široký výběr kvalitních vodítek, obojků a doplňků pro venčení.

 Přepínací vodítka

Klasická vodítka

Stopovací vodítka

Obojky

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.