Akce na dopravné pokračuje po celý květen. Balík na adresu přes balíkovnu pouze za 30 Kč. Jedná se o akci balíkovny.

Jak správně připravit domácnost na příchod nového psa

Jak správně připravit domácnost na příchod nového psa

Příchod nového psa do domácnosti je vzrušující událost. Ať už se jedná o štěně nebo dospělého psa, příprava domácnosti předem může pomoci zajistit hladký přechod pro všechny. Zde je několik tipů, jak se na příchod nového psa správně připravit.

  1. Zásobte se potřebami: Před příchodem psa se ujistěte, že máte všechny základní potřeby, jako je pelíšek, miska na jídlo a vodu, hračky, obojek a vodítko, a dostatek krmiva.

  2. Zabezpečte domácnost: Psi, zejména štěňata, mohou být velmi zvědaví. Zajistěte, že všechny nebezpečné předměty, jako jsou chemikálie nebo drobné předměty, které by mohly být polknuty, jsou mimo dosah.

  3. Vytvořte rutinu: Psi jsou bytosti návykové a ocení jasnou rutinu. Před příchodem psa vymyslete plán pro krmení, venčení a hru.

  4. Nastavte pravidla: Je důležité se předem dohodnout na pravidlech pro psa. Například, bude smět na gauč? Kde bude spát? Jaké budou pravidla pro jídlo?

  5. Plán na první dny: První dny s novým psem mohou být náročné. Mějte plán, kdo se bude o psa starat, kdy bude venčen a jak budete řešit případné problémy.

Příprava na příchod nového psa může být náročná, ale je to také vzrušující doba plná očekávání. S těmito tipy se vaše domácnost může stát příjemným a bezpečným domovem pro vašeho nového čtyřnohého člena rodiny.

 

Naše stránky nabízí široký výběr kvalitních vodítek, obojků a doplňků pro venčení.

 Přepínací vodítka

Klasická vodítka

Stopovací vodítka

Obojky

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.