Akce na dopravné pokračuje po celý květen. Balík na adresu přes balíkovnu pouze za 30 Kč. Jedná se o akci balíkovny.

Jaké plemeno psa je nejlepší na zahradu?

Jaké plemeno psa je nejlepší na zahradu?

Rozhodnutí mít psa jako hlídače a nechat ho venku v zimním období vyžaduje pečlivé zvážení a zajištění potřebné péče pro zvíře. Níže najdeme pár plemen, která jsou schopná snášet zimní období.

 

  1. Německý ovčák:

    Univerzální plemeno s chytrou myslí a silným charakterem. Jeho schopnost učit se rychle a věrnost k majiteli ho činí vynikajícím pracovním psem i rodinným společníkem. Je známý svým elegantním vzhledem, krásnou srstí a charakteristickou černou maskou na obličeji. Tito psi jsou skvělými ochránci a mají v sobě přirozený instinkt k ochraně rodiny a majetku, což je jeden z důvodů, proč jsou oblíbeným plemenem pro ochranu domova.




  2. Aljašský malamut:

    Má původ v Aljašce a je známý svou impozantní silou a historií jako tahoun na saních. To je obří pes s krásnou dvojitou srstí a silným tělem. Je věrný rodině a oddaný společník, ideální pro lidi, kteří si cení tradičních hodnot a aktivního životního stylu.





  3. Sibiřský husky

    Zaujme svou krásnou srstí a energickým temperamentem. Toto plemeno bylo původně šlechtěno pro práci v drsném sibiřském klimatu a jako tahoun na saních. Husky jsou přátelští a mají rádi lidi, což je dělá skvělými společníky pro rodiny, které mají energický životní styl.




     

  4. Bernský salašnický pes:

    Impozantní pes s výraznými kožešinovými znaky a dobrosrdečnou povahou. Tito psi jsou velcí a silní, ale také klidní a přátelští, což z nich činí ideálními společníky pro rodiny s dětmi. Mají rádi rodinný život a jsou ochotní dělat vše pro své milované.




  5. Pyrenejský horský pes:

    Odvážný strážce s nádhernou bílou srstí a nebojácným charakterem. Tito psi jsou známí svou schopností chránit svou rodinu a území. Jsou velmi oddaní a mají klidnou povahu, což je skvělé pro lidi, kteří hledají spolehlivého strážce a oddaného společníka.




  6. Novofundlandský pes:

    Obří pes, který je skvělý ve vodě. Má silné tlapky a zálibu ve vodních aktivitách. Tito psi jsou laskaví a trpěliví, což je ideální pro rodiny s dětmi. Mají také výbornou ochranářskou povahu a jsou schopni chránit svou rodinu, pokud je to třeba.




  7. Samojed:

    Krásný pes s bílou srstí a veselou povahou. Jsou přátelští a radostní, což je skvělé pro aktivní rodiny a lidi, kteří si chtějí užívat radostí ze života se svým psem. Samojedové jsou také velmi oddaní svým majitelům a rychle se stávají nedílnou součástí rodiny.




  8. Bernardýn:

    Obří plemeno se silným tělem a nezlomnou oddaností svým majitelům. Tito psi jsou klidní a trpěliví, což je skvělé pro rodiny a lidi, kteří si cení věrného a poklidného společníka. Jsou také známí svou schopností zachraňovat lidi v horských podmínkách, což z nich dělá hrdiny v kritických situacích.

Je však důležité mít na paměti, že i psi těchto plemen potřebují pozornost, péči a socializaci. Nesmíme zapomínat na jejich potřeby na společnost a aktivitu, a také zajištění vhodného úkrytu, který je odolný proti větru a chladu. Mít psa venku v zimě vyžaduje extra péči, jako je zajištění dostatečného tepla, vody a ochrany proti extrémním teplotám. Není to rozhodnutí, které by mělo být učiněno lehkomyslně, a vyžaduje důkladné plánování a péči.

Naše stránky nabízí široký výběr kvalitních vodítek, obojků a doplňků pro venčení.

 Přepínací vodítka

Klasická vodítka

Stopovací vodítka

Obojky

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.